Marieke en Hein

Spraak-Makend / Marieke en Hein

Marieke en Hein

Beste Ingrid,

 

2 september 2022, de mooiste dag van ons leven.

 

Vanaf het eerste moment dat we elkaar spraken was er een klik en je hebt een hele fijne persoonlijkheid. We voelden ons helemaal op ons gemak bij jou. Na een leuk gesprek ter voorbereiding op de ceremonie waren we erg benieuwd naar de ceremonie op de dag zelf.

 

Het was werkelijk prachtig. Je hebt alles zo mooi verwoord, heel persoonlijk en precies zoals we het graag wilde. Ook was het ontzettend leuk dat je onze vrienden en familie had benaderd om zo een nog persoonlijker geheel neer te kunnen zetten. Ook aan humor was geen gebrek. We vonden het ook heel erg leuk dat je onze twee kinderen veel betrok tijdens de ceremonie, heel waardevol. Alle daggasten vonden de ceremonie erg mooi en helemaal passend bij ons.

 

Wat we ook heel erg waardevol vinden is dat je al het naslagwerk mooi hebt gebundeld voor ons. Het is zo ontzettend fijn om alles nog eens rustig door te lezen. Je beleefd de ceremonie zo een beetje opnieuw. Een hele leuke toevoeging van deze bundel is dat alle emails van onze vrienden en familie ook bijgevoegd zijn. Erg leuk om ook al deze antwoorden op de door jou gestelde vragen aan hen terug te lezen, soms met hilarische antwoorden!

 

Lieve Ingrid, wij willen jou ontzettend bedanken. We kunnen alleen maar met heel veel lof aan de ceremonie terug denken. Je bent een topper, we hadden het echt niet anders gewild!

 

Lieve groetjes,

Marieke en Hein Peepers

Date

2 september 2022