Rachel en Stijn

Spraak-Makend / Rachel en Stijn

Rachel en Stijn

Allereerst, dankjewel voor de prachtige ceremonie. Nadat we met jou om de tafel hadden gezeten wisten we al dat het mooi zou gaan worden en heel persoonlijk.. maar dat het zó speciaal zou zijn hadden we niet durven dromen. Wat hebben we genoten van alle mooie woorden die jij op papier hebt gezet.
De manier waarop jij verteld is heel rustig en duidelijk waardoor iedereen geboeid blijft en het bij iedereen ook écht binnen komt.

Natuurlijk vonden wij het een beetje spannend omdat we elkaar tijdens de ceremonie voor het eerst zouden gaan zien en omdat we zelf geloftes gingen voorlezen. Maar jij zorgde ervoor dat we beide super relaxt waren waardoor we er super erg van hebben genoten.
De ceremonie zat zo mooi in elkaar, met veel verrassingen en een geweldige sfeer. Wat zijn wij blij dat we voor jou hebben gekozen. We kregen van familie en vrienden alleen maar complimenten dat ze nog nooit z’n mooie en persoonlijke ceremonie gezien hebben. En dat vinden wij ook! Het had niet beter gekund.

Dankjewel lieve Ingrid, dit neemt niemand ons meer af! We kregen ook van veel mensen te horen dat het leek alsof je een goede kennis van ons bent. Omdat je het zo goed bracht waardoor het leek alsof je ons al heel lang door en door kent. Het kwam recht uit jouw hart. De ceremonie was perfect! Het naslagwerk heeft ons daarna ook nog ontroert en super fijn om te kunnen bewaren en altijd in terug te kunnen kijken. Het klikte tussen ons en het voelde gewoon goed. Dankjewel!

 

Heel veel liefs,
Rachel en Stijn

Date

31 augustus 2018