Roos en Benji

Spraak-Makend / Roos en Benji

Roos en Benji

Het was in één woord: magisch.

Wat hebben wij enorm genoten van de ceremonie en alles wat onze dag gebracht heeft.

Toen Roos eenmaal vooraan stond was dat voor ons allebei even het meest spannende moment. We moesten echt even wennen om elkaar zo te zien. Toen Benji onze handen vast pakte was het eigenlijk ook meteen goed en zakte bij allebei al een groot deel van de zenuwen.

 

We hadden ons geen betere babs kunnen voorstellen.

Zowel in de voorbereiding, tijdens de ceremonie als het contact nu achteraf.

Je reageert heel vlot en enthousiast. Het mee denken in het nog persoonlijker maken van de ceremonie was heel fijn. De vragen die je vooraf in de gesprekken en via de mail hebt gesteld zijn doordacht en geven heel veel ruimte om op een eigen manier te beantwoorden. Alle lieve woorden die zijn uitgesproken tijdens de ceremonie en die je vooraf hebt ontvangen van onze familie en vrienden zijn door jouw samengebracht in een waardevol en prachtig cadeau. Dit is de rest van ons leven enorm dierbaar. Het contact, je organisatie en meedenken in de ceremonie, de prachtige woorden, het was echt magisch!

We hebben enorm veel geluk gehad met het weer en dat de ceremonie op de pracht locatie bij Stoer heeft kunnen plaatsvinden. Zelfs tijdens de paar ieniemienie druppeltjes regen bleef de ceremonie relaxt en heel mooi.

 

Liefs, Benji en Roos

Date

7 augustus 2021